Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Constanța Bărbat pe scuter, oprit de Poliție în Tuzla! Motivele pentru care s-a ales cu dosar penal

ro

18 Jun, 2023 16:06 1187 Marime text

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști! 

La data de 17 iunie a.c, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada Hamangia din satul Sinoie, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul aparține unei alte persoane, care i l-a încredințat bărbatului, pentru a-l conduce, deși cunoștea că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule., informează IPJ Constanța. 

La data de 17 iunie a.c, în jurul orei 18.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un scuter, pe strada Recoltei din comuna Tuzla, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că scuterul nu era înmatriculat și că numărul de înmatriculare era fals., a mai punctat sursa citată. 

La data de 17 iunie a.c, în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 39, în stațiunea Eforie Nord, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.



Citește și: Șoferi băuți, depistați în Constanța și Eforie Nord. Cu ce alcoolemie s-au aventurat pe șosele


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii