Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța „Siguranță rutieră pentru pietoni”. Activitate la o școală din Ovidiu (FOTO)

ro

29 Oct, 2023 13:49 861 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
  • Zeci de copii de la Școala Gimnazială nr. 2 „Poet Ovidiu”, din orașul Ovidiu s-au întrecut în a demonstra că sunt cei mai buni pietoni, în cadrul activității intitulate „Siguranță rutieră pentru pietoni”.
 
Zeci de copii de la Școala Gimnazială nr. 2 „Poet Ovidiu”, din orașul Ovidiu s-au întrecut în a demonstra că sunt cei mai buni pietoni, în cadrul activității intitulate „Siguranță rutieră pentru pietoni”, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Acțiunea a avut loc în cadrul Programului Școala Altfel, la care invitații copiilor au fost polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ovidiu.
 
Elevii au ținut să arate faptul că știu regulile de circulație și le-au demonstrat acest lucru colegilor noștri prin planșele desenate și răspunsurile la întrebările polițiștilor.
 
De asemenea, printre subiectele abordate s-au numărat apelurile la numărul de urgență 112, siguranța la școală și în mediul online.
 
În plus, copii au avut prilejul să urce în autospecialele de poliție iar, la final toți au primit diplome pentru participarea la activitate, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Acțiune cu radare în municipiul Constanța. Ce au descoperit polițiștii (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii