Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune a polițiștilor constănțeni, în zonele cu potențial criminogen. Care a fost scopul și ce sancțiuni s-au aplicat

ro

01 Feb, 2020 13:38 1979 Marime text

În noaptea de 31.01/01.02.2020, polițiștii Secției 1 Poliție Constanța, împreună cu polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, jandarmi din cadrul Grupării Mobile Tomis, pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă și ai Agenției Naționale de Administrare Fiscală - Antifraudă au desfășurat o acțiune în zonele cu potențial criminogen de pe raza de competență a Secției 1 Poliție.

Scopul acțiunii a fost prevenirea și combaterea faptelor antisociale săvârșite cu violență, precum și prevenirea și combaterea consumului de substanțe interzise.

Au fost controlate mai multe localuri de alimentație publică, săli de jocuri de noroc, precum și activitatea și incinta unui club.

Polițiștii au controlat 46 de autovehicule și au legitimat 159 de persoane, 9 dintre acestea fiind conduse la sediu. Au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.650 de lei.

În urma activităților desfășurate, au fost întocmite 3 dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii