Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități ale polițiștilor în școli din județul Constanța

ro

17 Apr, 2024 14:44 431 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstanțaÎn cursul zilei de ieri, polițiștii s-au întâlnit cu elevii școlilor din județul Constanța. Zeci copii au urmărit cu maximă atenție explicațiile și sfaturile polițiștilor. 
 
Potrivit IPJ Constanța, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari le-au vorbit elevilor despre violența în școli și bullying.
 
Polițiștii Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității s-au întâlnit cu elevii de la Școala Gimnazială Petre Ispirescu și Școala Gimnazială nr. 10 Mihail Koiciu din municipiul Constanța.
 
Temele abordate în cadrul discuțiilor au fost consecințele consumului de substanțe interzise, disparițiile și plecările voluntare ale minorilor și bullying-ul.
 
Totodată, elevii au fost învățați cum să prevină situațiile în care pot deveni victime ale infracțiunilor săvârșite cu violență și ale accidentelor rutiere.  
 
La rândul lor, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au fost invitații preșcolarilor de la Grădinița Pescăruș, cu care au discutat despre prevenirea violenței și pe care i-au învățat principalele reguli de circulație.
 
La finalul întâlnirilor, copiilor le-au fost prezentate tehnica din dotare și autospecialele de poliție.

citește și: 

Activități preventive desfășurate de polițiști. Iată în ce școli au fost
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii