Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţionarii Oil Terminal au decis JPA Audit & Consultanţă SRL va fi auditorul financiar statutar al societăţii, timp de un an

ro

22 Jul, 2014 00:00 3029 Marime text
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor SC Oil Terminal SA şi-a desfăşurat lucrările, ieri, ca urmare a îndeplinirii condiţiilor legale de cvorum, la şedinţă participând acţionari reprezentând 67,42% din capitalul social.
 
Una dintre cele patru hotărâri adoptate a vizat numirea societăţii de audit JPA Audit & Consultanţă SRL în calitate de auditor financiar statutar al Oil Terminal, cu o durată a contractului de 12 luni. De asemenea, a fost aprobată împuternicirea preşedintelui de şedinţă în vederea semnării deciziilor adunării. Nu în ultimul rând, directorul general al societăţii a fost mandatat cu semnarea documentelor necesare privind înregistrarea hotărârilor Adunării Generale a Acţionarilor la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea de audit JPA Audit & Consultanţă SRL a fost înfiinţată în anul 2002 şi are sediul social în municipiul Bucureşti, bulevardul Mircea Vodă. Capitalul social subscris este de 80.000 de lei, integral vărsat, fiind compus din 800 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 100 de lei. Asociaţii juridici ai societăţii sunt: Jacques Potdevin Et Associes - JPA (cu sediul în Paris, Franţa), care deţine 179 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 22,375%, JPA Holding (cu sediul în Paris, Franţa), cu 171 de părţi sociale, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 21,375%. Asociaţi persoane fizice sunt: Florin Toma, născut în 1970, în Bucureşti, care deţine 343 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 42,875%, Lenuţa Petre, născută în 1953, în Dragomireşti, Maramureş, care deţine 7 părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0,875%, Marius Roberto Berca, născut în 1973, în Bucureşti, care deţine 32 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 4%, şi Cristian Toma, născut în 1973, în Bucureşti, care deţine 68 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 8,5%. Administratorul societăţii este Florin Toma. Activitatea principală a JPA Audit & Consultanţă SRL este legată de contabilitate şi audit financiar, precum şi de consultanţă în domeniul fiscal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii