Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Convocare la Oil Terminal Se completează Consiliul de Administraţie

ro

08 Apr, 2015 18:26 2059 Marime text
Acţionarii "Oil Terminal" (OIL) au fost convocaţi pe data de 14 mai să completeze consiliul de adminitraţie, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB), ieri.

Adunarea Generală a fost convocată, la solicitarea Ministerului Energiei, acţionarul majoritar al "Oil Terminal", dar şi a acţionarului minoritar "Broadhurst Investments". Totodată, pe ordinea de zi a AGA din mai, se află şi alegerea administratorilor prin metoda votului cumulativ.

Recent, "Broadhurst Investments" a făcut cerere de intervenţie la Registrul Comerţului contra unor decizii ale Adunării Generale "Oil Terminal" (OIL) din 20 februarie, iar directorul ORC a declinat competenţa de soluţionare în favoarea Tribunalului Constanţa.

Hotărârile respective sunt 3,4 şi 6 ale AGA, care se referă la revocarea Consiliului de Administraţie, urmare a neaprobării planului de administrare şi a demisiilor subsecvente, alegerea unui nou CA şi stabilirea datei de înregistrare.
    
Ministerul Energiei este principalul acţionar al Oil Terminal, cu 59,6% din capital, în timp ce Broadhurst are un pachet de 7,63%. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii