Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AGA Oil Terminal Constanța. Un administrator a renunțat la mandat. Ce mai este pe ordinea de zi

ro

28 Jul, 2021 00:26 3831 Marime text
 
  • Consiliul de Administraţie al Societății Oil Terminal a convocat Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, pentru data de 30 august, în sala de şedinţe, de la sediul societăţii, din strada Caraiman.
 
Ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor este următoarea:

1. Informare privind aprobarea prelungirii liniei de credit în suma de 10.000.000 Lei pentru o perioada de 12 luni.
2. Aprobarea menținerii structurii de garanții aferentă prelungirii liniei de credit în suma de 10.000.000 Lei, pe o perioada de 12 luni, așa cum a fost aprobată prin Hotărârea AGOA nr. 6/04.04.2018 și menținută prin Hotărârea AGOA nr. 13/05.08.2019 și prin Hotărârea AGOA nr. 12/12.06.2020.
3. Aprobarea Proiectului Bugetului de Venituri și Cheltuieli pentru anul 2021, rectificat.
4. Aprobarea valorii de 1.000.000 euro reprezentand limita de despăgubire aferentă poliței de asigurare pentru răspunderea civilă a administratorilor societății în funcție, cu unic beneficiar al îndemnizațiilor de asigurare societatea Oil Terminal.
5. Revocarea lui Radu Pop din funcția de administrator al societății Oil Terminal S.A., ca urmare a renunțării acestuia la mandat.  
6. Numirea unui administrator provizoriu.  
7. Stabilirea duratei mandatului administratorului provizoriu la 4 luni sau pana la finalizarea procedurii de recrutare si selectie prevazuta in O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, daca aceasta va avea loc mai devreme de 4 luni de la numirea de catre A.G.O.A. a administratorului provizoriu.
8. Stabilirea cuantumului remuneratiei administratorului provizoriu al Consiliului de Administratie egala cu cea a administratorilor in functie.
9. Aprobarea formei și conținutului contractului de mandat ce se va încheia cu administratorul provizoriu, aceeasi cu a administratorilor in functie.

Pe ordinea de zi mai sunt și alte puncte de interes pentru investitorii și acționarii societății.
 
Anunțul postat pe Bursa de Valori București este semnat de președintele al Consiliului de Administratie Cristian-Florin Gheorgeh, de director Dezvoltare Marieta Stași și de șef Compartimant Acționariat-Comunicare Georgiana Dragomir.

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii