Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Constantin, declaraţie pasională de dragoste pentru Diana Bart

ro

23 Jun, 2015 16:13 1716 Marime text
Prezentatorul emisiunii Click! de la Prima TV şi-a surprins colega de platou, Diana Bart, cu o declaraţie surprinzătoare de iubire.
 
Ca un „latino lover” veritabil, cu trandafirul în dinţi şi fără inhibiţii, Alexandru nu şi-a mai putut ascunde sentimentele şi a ţinut să-i spună Dianei cât de importantă este pentru el. Prezentatorul a repetat intens ca să prindă curaj. Vezi video aici.
 
Şi pentru ca vorbele sale să meargă direct la sufletul vedetei, Alexandru a ales să-i facă declaraţia în limba pasiunii, limba spaniolă. „Vreau să te fac a mea pentru totdeauna, iubirea mea”, a spus Alexandru Constantin. Diana a intrat în jocul pasional al colegului său, nu fără a-i corecta micile dificultăţi în ale pronunţiei. Vezi aici cum a reacţionat Diana Bart.
 
Flirtul a continuat şi în emisiunea Click! de aseară de la Prima TV, când Alexandru şi Diana au fost mai pasionali ca niciodată. De data aceasta, a fost rândul Dianei să îl complimente lui Alexandru: „Ai un sombrero muy... sexy” Imagini aici.
 
„Dacă vreţi să învăţaţi spaniolă, uitaţi-vă pe Prima TV, la Dragoste şi ură”, spune Diana. Pentru a-şi îmbunătăţi declaraţiile de iubire, Alexandru Constantin şi Diana Bart vor lua în continuare lecţii de spaniolă şi vor urmări superproducţia „Dragoste şi ură”, de luni până vineri, de la 19.30, doar la Prima TV.
 
Link embed video:
 
Video 1:
 
 

 
Despre „Dragoste şi ură”:
 
Telenovela difuzată la Prima TV în premieră europeană prezintă o poveste de iubire condimentată cu pasiune, răzbunare, minciună şi multe secrete. Martin (Iván Sánchez) află că fratele său şi-a pus capăt zilelor din cauza unei femei şi jură să îl răzbune. El o întâlneşte pe Veronica (Ana Brenda Contreras) şi este captivat de frumuseţea ei dar, la scurt timp, începe să creadă că ea este responsabilă de moartea fratelui său. În sufletul lui se dă o adevărată luptă între “Dragoste şi ură”, din 22 iunie, de luni până vineri de la ora 19.30.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii