Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Superior al Magistraturii în dialog cu societatea civilă 19.11.2008

ro

19 Nov, 2008 20:14 1075 Marime text

Consiliul Superior al Magistraturii în dialog cu societatea civilă

Conştient de importanţa opiniei societăţii civile, Consiliul Superior al Magistraturii, invită  organizaţiile non-guvernamentale şi asociaţiile profesionale ale magistraţilor să-şi exprime părerea  cu privire la modul în care sistemul judiciar şi-a desfăşurat activitatea în anul 2008 .

În acest scop,  la adresa www.csm1909.ro,  rubrica „Noutăţi" a fost postat un chestionar, pe care organizaţiile non-guvernamentale şi asociaţiile profesionale ale magistraţilor sunt invitate să-l completeze şi să-l transmită Consiliului până cel mai târziu la data de 9.01.2009.

Cele mai importante aspecte vor fi reţinute în Raportul privind starea justiţiei pe anul 2008. Raportul va fi prezentat Parlamentului României, conform legii.

Acest demers completează seria acţiunilor de implicare a societăţii civile în activităţile desfăşurate de Consiliul Superior al Magistraturii.

În data de 13 noiembrie 2008 Consiliul Superior Magistraturii s-a întâlnit cu  reprezentaţi ai societăţii civile cu care a avut un dialog constructiv în procesul de  reformare a justiţiei.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii