Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean Constanţa a semnat un acord-cadru cu o firmă din Bucureşti (document)

ro

17 Jun, 2020 00:00 2525 Marime text
  • Societatea care se va ocupa de  furnizarea unui kit complet pentru procesarea prin tehnica de imunohistochimie a 250 lame pentru Spitalul Judeţean Constanţa este Brinova.
  • Denumirea completă a proiectului atribuit este "Kit complet pentru procesarea prin tehnica de imunohistochimie a 250 lame: 72 kituri ".
     
Brinova se va ocupa de furnizarea unui kit complet pentru procesarea prin tehnica de imunohistochimie a 250 lame: 72 kituri către Spitalul Clinic Județean De Urgență Sf. Apostol Andrei din Constanța.

Spitalul Clinic Județean De Urgență Sf. Apostol Andrei din Constanța a încheiat un contract de achiziție a unui kit complet pentru procesarea prin tehnica de imunohistochimie a 250 lame : 72 kituri.


Denumirea completă a proiectului atribuit este "Kit complet pentru procesarea prin tehnica de imunohistochimie a 250 lame:72 kituri ".
Societatea care se va ocupa de  furnizarea unui kit complet pentru procesarea prin tehnica de imunohistochimie a 250 lame este Brinova.

Atribuirea a avut loc în data de 03.06.2020.
 
Descrierea contractului

 Kit complet pentru procesarea prin tehnica de imunohistochimie a 250 lame”: 72 kituri- compatibili cu linia de analizoare Biocare procesare Diapath din dotarea serviciului anatomie patologica- Acord Cadru 24 luni


Valoarea acordului cadru: între minim 750.000 lei și maxim 900.000 lei.


Valoarea celui mai mare contract subsecvent: 337.500 lei.


Cantitățile minime și maxime: minim 60 kituri și maxim 72 kituri/ pe perioada derulării acordului cadru (24 luni)


Contractele subsecvente acordului cadru se vor încheia astfel : un contract subsecvent cu o durată până la 31.12.2020, iar ulterior lunar, la începutul anului 2021, până la aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli al SCJU Constanța si maxim pe o perioadă de 9 luni ulterior aprobării Bugetului de venituri și cheltuieli al SCJU Constanța pe anul 2021.


Derularea executării contractului/elor subsecvente se va face prin emiterea de comenzi in baza referatelor aprobate de către conducerea autorității contractante. Plata se va face în termen de 60 de zile de la data confirmării de primire a facturii/ilor de către autoritatea contractantă.


Termenul limită până la care se pot solicita clarificări la documentația de atribuire: cu 17 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.


În conformitate cu prevederile art.161 din legea 98/2016, autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare în legatură cu documentația de atribuire în a 10-a zi înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor în anunțul de participare.
 
Firma câștigătoare este Brinova.

Despre Brinova, în Registrele Comerțului
 
Societatea a fost înființată în anul 1992 și are sediul social în București.

Societatea are capital social subscris de 1.000 lei, integral vărsat, compus din: 100 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționari sunt Prisecaru Constantin-Claudiu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% și Ionescu-Niculescu Cristian, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%.

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice.


Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 4.283.735 lei, profit de 1.279.090 lei și un număr mediu de 6 salariați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 

Citește și:

Spitalul Județean Constanța cumpără materiale de curățenie. Iată ce valoare ar avea posibilul acord cadru (document)

Ce firme vor furniza medicamente către Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Constanța (document)

Achiziţii de materiale sanitare, la Spitalul Judeţean Constanţa (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii