Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firme vor furniza medicamente către Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Constanța (document)

ro

06 Jun, 2020 00:00 4450 Marime text
  • Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Sfântul Apostol Andrei Constanţa a încheiat un contract de furnizare medicamente.
  • Societățile care se vor ocupa de furnizarea medicamentelor sunt Alliance Healthcare România, Farmexim SA, Mediplus Exim, Torus Pharma Company SRL.

Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Sfântul Apostol Andrei Constanţa a încheiat un contract de furnizare medicamente.

Denumirea completă a proiectului atribuit este " Furnizare Medicamente II -6 loturi".

Societățile care se vor ocupa de furnizarea medicamentelor sunt Alliance Healthcare România, Farmexim SA, Mediplus Exim, Torus Pharma Company SRL.


Atribuirea a avut loc în data de 04.05. 2020.


Descrierea contractului

Furnizare Medicamente II - 6 loturi

- Valoare minimă acord cadru 24 luni = 5625936 LEI
- Valoare maximă acord cadru 24 luni = 9387648 LEI

Cantitățile minime și maxime /acord cadru se regăsesc în caietul de sarcini.


Cantitățile minime și maxime /contract subsecvent se regăsesc în caietul de saracini.

Frecventa și valoarea contractelor ce urmează să fie atribuite: Contractele subsecvente acordului cadru se vor incheia lunar, la începutul fiecărui an până la aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli al SCJU Constanța și maxim pe o perioadă de 8 luni ulterior aprobării Bugetului de venituri si cheltuieli al SCJU Constanța. Termenul limită până la care se pot solicita clarificari la documentatia de atribuire: cu 17 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor .


În conformitate cu prevederile art.161 din legea 98/2016, autoritatea contractantă va raspunde în mod clar și complet solicitărilor de clarificare/informțiilor suplimentare în legatură cu documentația de atribuire în a 10 a zi înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor în anunțul de participare.


Firmele câștigătoare sunt Alliance Healthcare Romania, Farmexim SA, Mediplus Exim, Torus Pharma Company SRL.
 

Despre Alliance Healthcare România

Alliance Healthcare România a luat fiinţă în anul 1996, având sediul social în Bucureşti. Capitalul social al firmei este de 8.366.480 de lei, fiind vorba de capital privat, atât străin, cât şi autohton. Asociaţi în firmă sunt Superior Acquisitions Limited, cu sediul social în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, având o cotă de participare de 0,01%, şi Alliance Healthcare Deutschland AG, cu sediul social în Germania, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,99%.


Administratorii firmei sunt George Iulian Trandafir, care este şi director general, şi Emilian Trasnea, care are şi atribuţii de director executiv.

Directori executivi sunt Daniel Ștefan, Valentin Ene, împuterniciţi pe sucursală sunt Adrian Eugen Eşanu, Cornel Călinoiu, Iulian George Trandafir, Vasile Ciprian Schiop, Sorin Ionel Pădureţ. Cenzor este Deloitte Audit SRL, prin reprezentant Alexander Madeline-Dalila. Activitatea principală a firmei este „comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 

Despre Farmexim SA Bucureşti

Farmexim SA Bucureşti are un capital social de 14.695.200 de lei şi este condusă de preşedintele director general Ovidiu Buluc, care deține şi 69,27% din acțiuni. Restul de 30,73% este deținut de alți 30 de asociați. Firma care are ca obiect de activitate principal comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice îi are ca administratori pe Gheorghe Gilcescu, Isabelle Iacob, director fiind Ovidiu Buluc.
 

Despre Mediplus Exim SRL

Conform Registrului Comerţului, Mediplus Exim SRL a fost înfiinţată în anul 2007 şi are sediul social în comuna Mogoşoaia, judeţul Ilfov. Capitalul social subscris este de 37.834.650 de lei, integral vărsat, compus din 756.693 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 50 de lei.


Asociaţii persoane juridice sunt A&D PharmaHoldings SRL, cu un aport la capital de 37.834.450 de lei şi 756.689 de părţi sociale, şi A&D Pharma Holdings NV, cu un aport la capital de 200 de lei şi 4 părţi sociale. Persoane împuternicite juridice sunt Premium Program Management SRL - administrator. Cenzor este Teaha Management Consulting Audit Group SRL. Domeniul de activitate principal al firmei este „comerţ al produselor farmaceutice“.
 

Despre Torus Pharma Company SRL

Societatea a fost înființată în anul 2013 și are sediul social în București.


Societatea are capital social subscris de 689.000 lei, integral vărsat, compus din: 68.900 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
Acționar este Blănaru Filica, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99.81%.


Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice. Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 1.754.679 lei, profit de 17.308 și un număr mediu de 7 salariați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.



Citește și:

Spitalul Militar Constanţa îşi reface stocurile de medicamente (document)

Agenţi economici care vor furniza medicamente Spitalului Judeţean Constanţa pentru bolile rare (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii