Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce mesaj a transmis Victor Ponta pe Arena Națională

ro

20 Sep, 2014 17:58 2379 Marime text
 
Victor Ponta și-a lansat astăzi, în ziua în care a împlinit 42 de ani, candidatura pentru Cotroceni. Iată ce mesaj a transmis primul-ministru:

"Mai avem 55 de zile și încă o bătălie de câștigat și vă chem pe toți să pornim pe drumul schimbării, pe drumul spre marea unire a tuturor românilor. Vreau să vă gândiți la ceva ce am uitat în acești 25 de ani: că putem fi uniți, să ne ajutăm. Împreună putem să facem atât de multe lucruri, pe care le facem doar separat, dacă avem grijă unul de altul și noi toți de fiecare. Vom avea liniștea și siguranța pe care ne-o dorim. Odată cu schimbarea președintelui nu se schimbă doar regimul, se schimbă fiecare dintre cei 20 de milioane de români. Sunt Victor Viorel Ponta. Vreau să fiu președintele românilor, al acelor români care sunt împreunș, care au încredere, care sunt mândri și care au speranța că vor schimba țara în bine. Vă chem să fiți împreună alături de mine în această bătălie.

Sunt un român ca oricare alt român, sunt un român care sunt mândru de țara mea. Sunt strănepotul unui român din Ardeal care, în 1917, a cerut cetățenia română și a luptat alături de români pentru Marea Unire. Sunt nepot de preot de la care am învățat să cred în Dumnezeu. Nu am nimic de ascuns. Am multe lucruri de schimbat la mine înainte să vă cer să schimb țara. Împreună pentru Marea Unire a românilor. Vreau să fiu președintele românilor care vor sărbători 100 de ani de la Marea Unire. Am dat înapoi pensii și salarii, am redeschis spitale. Mai sunt multe lucruri de făcut, mai sunt mulți oameni care suferă. Vreau să fiu președintele tuturor românilor care mă sprijină și celor care nu mă sprijină. Vreau să reușim împreună marea unire. Vreau ca cei care au făcut rău României să plătească.  Am învățat de la Traian Băsescu ce să nu fac dacă ajung președinte. Am arătat că pot duce un război împotriva unui regim potrivnic țării. Vă cer sprijinul pentru a face pace."
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii