Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crin Antonescu Victor Ponta trebuia să demisioneze după eşecul la prezidenţiale

ro

30 May, 2015 22:37 2937 Marime text
 
Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a spus, în cadrul emisiunii Lumini și umbre, la B1 Tv, că după eșecul PNL la alegerile europarlamentare din mai 2014, atunci când nu s-a atins ținta asumată de 25-20%, și alți lideri ai partidului trebuiau să demisioneze.
 
„Nu a fost niciun complot pentru că nimeni nu mi-a sugerat, mi-a cerut să fac un asemenea angajament să-mi impun o asemenea conduită. De ce nu au demisionat și alții nu mă întrebați pe mine. Răspund doar de actele mele și în orice caz, mi se părea normal ca numărul 1 să aibă responsabilitatea numărul 1. Dar asta nu mai e, repet, problema mea și nu aș putea spun că sunt foarte surprins sau că îi critic prea tare. Nu e ceva ieșit din comun”, a spus Antonescu.
 
El a afirmat că și Victor Ponta ar fi trebuit să demisioneze după ce a pierdut alegerile prezidențiale.„După părerea mea, dar contează asta foarte puțin și Victor Ponta ar fi trebuit să demisioneze în momentul în care a pierdut prezidențialele , chiar dacă a doua zi, în condițiile în care partidul îl susținea și avea o majoritate putea merge la Cotroceni  la noul președinte să reclame mandatul de premier, dar noi vorbim aici de niște acte simbolice. Mai e încă un lucru și nu vreau să insist pe el pentru că e trist. Pe de altă parte, dincolo de rezultatul în  europarlamentare care să spunem că nu era atât de important”, a adăugat fostul șef al PNL.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii