Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația României în urma alegerilor prezidențiale

ro

24 Nov, 2014 09:32 2019 Marime text
În cadrul conferinței de presă desfășurate astăzi la sediul central al Partidului România Unită au fost extrase câteva concluzii cu privire la situația politică a României în urma alegerilor prezidențiale.

      Președintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu, a declarat că Victor Ponta a fost înfrânt în urma unui vot popular masiv ca urmare a aroganței cu care a tratat poporul român și a disprețului față de românii din diaspora. Faptul că Corneliu Vadim Tudor sau Dan Diaconescu i s-au alăturat a fost o trădare față de electoratul partidelor respective și va fi sancționat în continuare prin decredibilizarea definitivă a celor doi politicieni care, din momentul în care l-au susținut pe Victor Ponta la prezidențiale, au dovedit că nu mai reprezintă pe nimeni.
      Victoria lui Klaus Iohannis nu este însă un vot pentru PNL, partidul în care s-au reunit baronii liberali cu cei ai PDL-ului, iar dacă noul președinte vrea să aducă la guvernare pătații din acest partid, dezamăgirea va fi la fel de mare ca și în cazul PSD-ului.

        UDMR trebuie scos măcar acum de la guvernare și trebuie să devină o formațiune nefrecventabilă datorită pretențiilor sale autonomiste. Nici actualul Guvern, nici vreun alt Guvern ulterior nu mai trebuie să accepte UDMR ca partener. România a dovedit că nu are o problemă cu minoritățile, fiind singurul stat european care a ales un președinte din cadrul unei minorități. Tocmai de aceea, rolul de victimă al UDMR a rămas fără obiect, iar această organizație anti-statală trebuie scoasă în afara legii pentru că reprezintă o amenințare la adresa integrității și stabilității României, a mai spus președintele partidului.
      Tot în cadrul conferinței de presă, președintele Filialei PRU Belgia, Nelu Neacșu, a prezentat problemele românilor din diaspora și a solicitat o mai mare atenție față de românii din afara țării. ”În urma succesului avut la vot, românii din diaspora au devenit conștienți de forța lor și se vor implica în continuare în viața politică din țară. Dorim ca PRU să vină în întâmpinarea acestui deziderat și de aceea am înființat Filiala PRU Belgia, urmând să avem filiale de acest fel în toate părțile de lume în care trăiesc concetățenii noștri”, a declarat liderul Filialei PRU Belgia.
     Cu aceeași ocazie, prim-vicepreședintele PRU Vlad Hogea a prezentat documentul programatic ”Doctrina Partidului România Unită” care va fi depusă la Tribunalul București împreună cu toate celelalte documente în vederea înființării noii formațiuni politice.
                                                                   
Biroul de Presă
Partidului România Unită     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii