Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zorba's Tavern din Neptun, închisă definitiv de Protecţia Consumatorului. Amendă record!

ro

03 Aug, 2018 15:14 2503 Marime text

Amendă record pentru firma pe care funcţionează terasa din localitatea Neptun, din judeţul Constanţa, unde a avut loc o altercaţie între comisarii de la Protecţia Consumatorului Constanţa şi clienţii localului. Vorbim de Zorba's Tavern, din Neptun. Potrivit şefului CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, vineri, 3 august, a emis o decizie prin care s-a dispus închiderea definitivă a localului. A fost sancţionat cu 30.000 de lei pentru obstrucţionarea controlului şi câte 10.000 de lei pentru depozitare şi proceduri periculoase.

Un scandal a avut loc, acum câteva zile, la Zorba Grecul, terasă aflată pe plaja din Neptun, unde un comisar din cadrul Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa, Ecaterina Scânteie, a fost agresată de un client aflat în stare de ebrietate. Ulterior, a intervenit şi şeful CJPC, Horia Constantinescu, care a fost agresat de mai multe persoane, pe terasa localului.
 
În urma altercaţiei, a fost deschis un dosar penal pentru ultraj şi, potrivit CJPC, urmează să fie aplicată o sancţiune de 30.000 de lei pentru obstrucţionarea controlului din data de 1 august, dar şi cea a opririi temporare de prestări servicii din cauza lipsa plaselor de ţânţari. La conferinţa de presă din data de 2 august a venit şi administratorul societăţii terasei, Cătălin Ciripan, care s-a contrazis cu şeful CJPC Constanţa. Cătălin Ciripan este administratorul societăţii Horezu Pub SRL, pe care funcţionează Zorba Grecul Tavern.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii