Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

ro

22 Apr, 2024 11:12 781 Marime text
Cursa pentru Primăria Constanța se încinge de la o zi la alta, iar candidații vin cu promisiuni și proiecte mărețe, cu diverse metode de a convinge populația că este nevoie de o schimbare față de actuala conducere.
 
Chiar dacă a făcut parte pentru o durată scurtă din echipa controlată de actualul edil Vergil Chițac, candidatul PSD Horia Constantinescu știe deja ce trebuie să facă să readucă municipiul Constanța la perioada sa de glorie, prin proiecte viabile, soluții la problemele populației și de o administrație unde nu trebuie să existe funcționari dezinteresați de problemele cetățenilor.
 
Cu o experiență vastă de conducere, unde a demonstrate că poți lua o autoritate puternică, cum este Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, și să o transformi într-un exemplu de „așa da”, Horia Constantinescu este gata să investească timp și dedicare pentru constănțeni.
 
În cadrul unui interviu live la ZIUA de Constanța, vom discuta cu Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța, despre ce are în plan dacă va fi ales primar al municipiului, cum a fost experiența în primărie, cât și ce îl recomandă pentru a transforma Primăria Constanța într-o instituție exemplară în România. Interviul va avea loc pe 23 aprilie 2024, de la ora 13.00.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Citește și

Ce planuri are Horia Constantinescu pentru lucrările de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii