Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vila lui Casuneanu lac, fantani arteziene, sala de cinema (video)

ro

11 Apr, 2010 23:23 13788 Marime text

vila_ceausescu.jpgPeste 380.ooo de accesări are un filmuleț cu vila lui Costel Cășuneanu, postat în urmă cu aproape 3 ani pe Youtube, scrie Mihai Goţiu, pe Voxpublica.

"Lac (nu piscină) exterior, căderi de cursuri de apă, mici fântâni arteziene, jacuzzi și piscină interioară, sala de cinema, un dormitor grotesc cu o blană de urs și un alt urs împăiat" - aşa arată casa omului de afaceri Costel Căşuneanu, potrivit unui filmuleţ postat pe YouTube, acum trei ani, după cum scrie Mihai Goţiu, pe Voxpublica.

"O opulență ostentativă, filmată cu acordul proprietarului (dovadă fiind cadrele interioare), mândru că și-a construit un ranch care face trimitere directă la Southfork-ul familiei Ewing din celebrul serial american din anii 80 Dallas", mai comentează acesta.

Proprietatea din Oituz era estimată la 12 milioane de euro la sfârşitul anului trecut, potrivit unui articol din Ziarul Financiar.

Video-ul cu vila lui Costel Căşuneanu a devenit hit pe internet, cu peste 380.000 de vizionări, în urma scandalului mediatic şi a arestării sale preventive.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis vineri seară cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 29 de zile a judecătorului Florin Costiniu şi a oamenilor de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic.

Potrivit unui comunicat DNA, omul de afaceri Costel Căşuneanu ar fi promis sume importante de bani judecătorului Florin Costiniu şi senatorului Cătălin Voicu pentru intervenţia acestora în dosarul său, aflat pe rolul Secţiei Contencios a Înaltei Curţi.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii