Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:09 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flash mob pe Faleza "Ivan Patzaichin" din Tulcea. Sute de tulceni au fost prezenți (FOTO)

ro

28 Apr, 2024 14:00 612 Marime text

Sute de tulceni au fost prezenți, ieri, pe faleza „Ivan Patzaichin“ din Tulcea, la un flash mob organizat cu două zile înainte de Ziua Internațională a Dansului, în așteptarea deschiderii oficiale a sezonului estival, pentru a marca redeschiderea fântânii artenieze de pe faleza tulceană.

Dansatori de toate vârstele și-au dat mâinile și au prezentat publicului dansuri românești, dar și ale altor minorătăți naționale care conviețuiesc pașnic pe raza judetului nostru, au transmis reprezentanții CJ Tulcea. 

„Bună seara și bine ați venit aici, lângă fântâna arteziană de pe faleza «Ivan Patzaichin»! Vreau să vă felicit pe toți pentru ceea ce ați realizat astăzi și insist să îl aplaudăm pe cel care este sufletul acestui flash mob și al multor alte evenimente culturale din județul nostru: Ștefan Coman.

Mă bucur să ne vedem cu toții aici, mai ales că este primul an în care întâmpinăm Sărbătorile Pascale cu o faleză nouă, modernă.

Și pentru că se apropie această sfântă sărbătoare, îmi doresc să fim înțelepți și Paștele să fie pe sufletul nostru. Un Paște fericit!“, le-a transmis tulcenilor prezenți la eveniment președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

foto: CJ Tulcea 

Citește și:

TulceaSpectaculoasa fântână arteziană de pe Faleza Ivan Patzaichin va fi redeschisă!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii