Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei Cojocaru, secretar general al comunei Topalu (DOCUMENTE)

ro

28 Apr, 2024 13:27 562 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Danielei Cojocaru, având funcţia de secretar general la Comuna Topalu, județul Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al instituției.

 

În ultima declarație de avere, depusă pe 13.06.2023, a menționat că deţine un teren intravilan în Topalu (1.600 m2), dobândit prin contract de vânzare-cumpărare, un teren agricol în Topalu (24.000 m2), dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Cojocaru are și două case de locuit în Topalu de 63 m2 (dobândită prin contract de vânzare- cumpărare), respectiv 74 m2 (dobândită prin construcție).
 
Conform datelor înscrise în document, are și un autotrurism Opel Astra H, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 44.593 lei ca secretar general al comunei Topalu.  
 
În ceea ce privește venituri din activităţi agricole, a menționat suma de 2.070 lei din arendarea unui teren, iar la venituri din alte surse suma de 4.500 lei de la INSSE.
 
Cojocaru nu a declarat interese.
 

  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi interese ale Danielei Cojocaru.
Citește și:

Declarații avere Constanța Averea și interesele Ionelei Adriana Sava, secretar general, UAT Horia (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii