Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie! Poliţia Locală verifică dacă aţi plătit taxa de parcare prin SMS în zonele special amenajate

ro

21 Oct, 2018 11:07 6495 Marime text
După o amplă campanie de informare și atenționare, polițiștii locali din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au trecut la verificarea mașinilor parcate în zona centrală, acolo unde sunt amenajate parcări cu plata prin SMS.
Amenzile pentru cei care nu plătesc taxa pot ajunge până la 1.000 de lei.
Reamintim că parcările cu plata prin SMS de pe raza municipiului Constanţa sunt disponibile în program non stop, iar plata se poate face foarte simplu. 
Pe langă varianta clasică ce presupune trimiterea unui mesaj la numărul 7420, utilizatorii telefoanelor mobile au la dispoziţie şi aplicaţia gratuită TPARK.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Kostas 17 Nov, 2019 22:00 Am luat amendă de parcare in fața la policlinica cu plată și am primit somația de plată (acasă) după o lună de zile fără să am dreptul de a o achita in termenul de 15 zile de la data sancționării. Mare rușine pt poliția locală Constanța.
  • Catalin 21 Oct, 2018 11:40 In toate orașele mari ale României și ale lumii.exista mai multe variante de plata a parcărilor.....automate...sms...cash..doar la noi in acest corupt oraș Constanța..nu ne dați voie De ce la noi in constanța.nu dați posibilitatea constănțenilor..sa plătească în alt mod decât SMS?? Suntem obligați să avem telefon mobil?? Suntem obligați să avem credit pe cartela?? DE ce suntem obligați să plătim in EURO...când noi trăim în România??? De ce la noi in constanța.nu dați posibilitatea constănțenilor..sa plătească în alt mod decât SMS?? DE ce suntem obligați să plătim in EURO...când noi trăim în România??? Daca uiți telefonul acasă...se întâmplă..și vreau să parchez mașina ...și doresc să plătesc parcarea....DE CE NU AM ACEASTA POSIBILITATE???....De ce nu găsiți a doua varianta de plata???((puneți taxatori ..cum sunt la poarta 1..la posta 7...))..))...sa pot plati staționarea pe sectorul de drum respectiv De ce trebuie să plătesc amenda..când eu doresc să plătesc.DAR NU AM CUI??... Care este a doua posibilitate de plata .pe care ne-o oferiți.in afara de trimiterea SMS...((și asta în euro))??? Când aveți de gând să oferiți constănțenilor a doua varianta de plata??..totodată informându-va că vom începe o campanie puternica atât în presă cat și televiziune pentru aceasta golanie.pe care o faceți împotriva constantenilor