Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat şi-a violat mama imobilizată la pat. El va fi expertizat psihiatric

ro

13 Aug, 2015 12:27 1452 Marime text
 
Un buzoian, în vârstă de 49 de ani, a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Săpoca pentru expertiză psihiatrică. Anchetatorii care se ocupă de cazul său spun că bărbatul, din satul Izvorul Dulce, comuna Beceni, a consumat alcool, în noaptea de 7 spre 8 august, la un bar din apropierea locuinţei sale. Ulterior, aflat sub aburii alcoolului, bărbatul a mers acasă, unde locuia împreună cu mama sa, în vârstă de 77 de ani, bolnavă şi imobilizată la pat de aproape şapte ani. El a obligat-o pe femeie să întreţină raporturi sexuale cu el.
A doua zi, bătrâna i-a povestit tot ce s-a întâmplat unei fiice, care a anunţat Poliţia. Bărbatul a fost găsit de poliţişti în locuinţa unui sătean la care acesta muncea cu ziua. Medicii de la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca urmează să stabilească, în urma unei expertize psihiatrice, dacă bărbatul a avut sau nu discernământ în momentul în care şi-a violat mama.
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul a mai avut şi în trecut tulburări de comportament, fiind internat de câteva ori în unitatea spitalicească de la Săpoca.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii