Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în județul Brașov! Bărbat, suspectat că și-ar fi violat de mai multe ori nepoata de 5 ani

ro

09 Mar, 2024 20:26 938 Marime text
Un bărbat de 35 de ani din județul Braşov a ajuns în spatele gratiilor fiind suspectat că și-ar fi violat de mai multe ori nepoata în vârstă de 5 ani.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov în seara zilei de 7 martie, în timp ce se afla la locuinţa din zona limitrofă a municipiului Braşov, o persoană de sex masculin, în vârstă de 35 de ani, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate, în vârstă de 5 ani, de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa, de relaţia de încredere, de ascendentul moral şi de autoritatea pe care o avea în calitate de unchi, ar fi întreţinut un act sexual neconsimţit cu aceasta.

„În seara zilei următoare, persoana în cauză ar fi întreţinut un nou act sexual neconsimţit cu nepoata sa. Bărbatul este cercetat pentru viol asupra unui minor în forma continuată. Anchetatorii au fost sesizaţi în legătură cu faptele bărbatului de către mama fetei de 5 ani“ - au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov. 


Suspectul a fost prezentat instanței, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii