Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Bărbat condamnat pentru act sexual cu un minor. Cât timp va petrece în Penitenciarul Poarta Albă

ro

22 Mar, 2024 19:42 707 Marime text
foto: freepick.com Mandate puse în aplicare de polițiști la Constanța! 

Polițiștii din diverse unități au intervenit pentru executarea unor mandate de executare a pedepsei împotriva mai multor bărbați condamnați pentru infracțiuni variate. Printre aceștia se numără un bărbat de 28 de ani, găsit de polițiștii din Murfatlar, condamnat pentru conducerea unui vehicul fără permis.

De asemenea, doi bărbați au fost identificați de Serviciul de Investigații Criminale, unul pentru furt calificat și acces ilegal la un sistem informatic, iar celălalt pentru act sexual cu un minor.


Oficial de la IPJ Constanța 

Mandate puse în aplicare de polițiști! 

La data de 21 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar – Postul de Poliție Valu lui Traian au identificat un bărbat, de 28 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de un an și două luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.




La data de 21 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Unitatea Teritorială de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au identificat un bărbat, de 22 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de trei ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, accesul ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.




La data de 21 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Unitatea Teritorială de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au identificat un bărbat, de 26 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de cinci ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.




La data de 21 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Eforie au identificat un bărbat, de 52 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de un an și trei luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.




La data de 21 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Ordine și Siguranță Publică au identificat un bărbat, de 49 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de doi ani și patru luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.



Citește și:

Știri ConstanțaAbaterile în trafic i-au adus după gratii pe trei bărbați. Cât timp vor petrece în Penitenciarul Poarta Albă?


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii