Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fugar român condamnat pentru violarea unei fete de 13 ani a fost prins în Italia

ro

31 Mar, 2024 17:38 625 Marime text
foto: Pixabay Un bărbat de 38 de ani din județul Neamț, condamnat pentru viol asupra unei minore, a fost arestat la Roma datorită unei colaborări internaționale între autoritățile române și italiene.


Oficial de la Poliție 

La data de 30 martie, pe baza unei bune colaborări între poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ - Serviciul de Investigaţii Criminale, Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională - Biroul Sirene România, Biroul Sirene Italia, Biroul Ataşatului de Afaceri Interne din cadrul Ambasadei României în Italia şi echipele din cadrul Comando Provinciale Carabinieri Roma, a fost prins, la Roma, un bărbat, de 38 ani, din Bodeştii de Jos, judeţul Neamţ. Cel în cauză era urmărit naţional şi internaţional, pentru săvârşirea unei infracţiuni de viol în formă agravată, victima fiind o fetiţă de 13 ani", a anunţat duminică Poliţia Română.

Bărbatul a fost condamnat la 8 ani de închisoare, conform mandatului de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Piatra Neamţ.

În cauză, s-a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.



Citește și:

Știri ConstanțaAbaterile în trafic i-au adus după gratii pe trei bărbați. Cât timp vor petrece în Penitenciarul Poarta Albă?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii