Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tradiţie, profesionalism şi aventură Admitere la Academia Navală “Mircea cel Bătrân”

ro

03 Sep, 2014 18:15 1025 Marime text
În perioada 5 – 15 septembrie,  la Academia Navală “Mircea cel Bătrân” (ANMB) vor începe înscrierile la cea de-a doua sesiune de admitere pentru studii de licenţă. Candidaţii se pot înscrie, de luni până vineri, între orele 09.00 – 14.00 la secretariatul facultăţii ce gestionează specializarea dorită.
 
Academia Navală oferă studenţilor ei mult mai mult. În primul rând, garanţia unei pregătiri profesionale şi personale de excepţie. Experienţa şi motivaţia cadrelor didactice, infrastructura modernă, strategia de dezvoltare privind mereu înspre viitor, toate determină ca această şcoală să fie un organism viu, plin de energie, cu care să infuzeze pe toţi cei care studiază aici, se arată într-un comunicat al Biroului de presă al ANMB.
 
Orele petrecute în sălile de curs, laboratoare şi simulatoare vă vor arăta că se pot acumula nenumărate cunoştinţe într-un mod interactiv, antrenant, eficient. Apoi activităţile practice pe ambarcaţiunile şi navele de antrenament sprijinite de un întreg complex de facilităţi sportive, dau posibilitatea descătuşării energiei tinereşti a viitorilor marinari. Academia este o mare echipă, o mare familie în care tinerii sau mai vârstnicii studenţi învaţă împreună nu neapărat pentru şcoala, ci pentru viaţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii