Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia Regală a României „Regele Charles III este un prieten al țării noastre și are o profundă înțelegere a continentului european“ (VIDEO)

ro

06 May, 2023 10:34 1283 Marime text
Sursa foto: Facebook/Familia Regală a RomânieiMajestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a transmis un mesaj la Încoronarea Majestății Sale Regelui Charles al III-lea. 

„Încoronarea de astăzi, la Londra, leagă trecutul de prezent printr-o tradiție istorică de o mie de ani. O tradiție care a continuat trecând prin războaie, cataclisme, revoluții și fundamentale schimbări ale lumii.
Majestatea Sa Regele Charles este încoronat după aproape șase decenii de slujire devotată a Regatului Unit și a Commomwealth. Întreaga mea viață am fost martora devotamentului său față de Coroană și Națiune.
Suveranul britanic de astăzi este un prieten al țării noastre și are o profundă înțelegere a continentului european, în întregimea lui.
În această zi istorică, Principele Consort și cu mine urăm Regelui și Reginei Consort o domnie binecuvântată, pentru un viitor mai bun al țării lor și al lumii întregi!“ - se arată în mesajul Majestății Sale Margareta Custodele Coroanei. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii