Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șah Micii sportivi de la CSM Constanța, pe podium și la „Cupa Unirii Principatelor“, de la Mangalia

ro

22 Jan, 2024 17:00 873 Marime text

 
  • La acest turneu internațional de tradiție, ajuns la ediția a XI-a, au participat și sportivi din Bulgaria și Ucraina.
 
Competiția internațională de șah „Cupa Unirii Principatelor“, de la Mangalia, le-a adus evoluții deosebite, victorii și clasări pe podium și micilor sportivi de la CSM Constanța.
 
Aceștia au încheiat întrecerea, în concursul OPEN ELO 1800, cu patru prezențe pe primul loc. Astfel, Vladimir Bălan a obținut locul întâi la categoria de vârstă Under-10 și locul cinci la general, Maria Criveanu s-a clasat pe prima poziție la junioare și pe 6 la general, iar Diana Dospin și Andreea Țigănescu au câștigat la categoriile F12, respectiv F10. Ultimele două au fost urmate de coechipierele lor Maria Toma, locul doi la F12, și Anastasia Bălan, locul 2 la F10.
 
Alte rezultate înregistrate de sportivii CSM Constanța: Darius Tuzlaru - locul 3 la B14, Mihnea Otvos - locul 4 la U10. În turneul ELO 2400, sportivul CSM Constamța Mircea Andrei Cazan (ELO 1894) s-a clasat pe locul 4.
 
„Sportivii noștri în vârstă de 9-10 ani au surclasat seniori cu experiență! Maria Toma (ELO 1058) a câștigat la favoritul numărul 1, bulgarul Valerij Ribarov (ELO 1778)! La acest turneu internațional de tradiție, ajuns la ediția a XI-a, au participat și sportivi din Bulgaria și Ucraina. Felicitări, sportivilor și antrenorilor Iulian Mihailov și Marcel Ciubotariu! Hai, Constanța!“, este mesajul CSM Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Șah)
 
Citește și:
 
Tinerii șahiști ai CSM Constanța continuă evoluțiile bune în noul sezon al Diviziei B (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii