Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse Hotnews Fiul ministrului Apărării şi Teodor Atanasiu sunt anchetaţi de DNA în legătură cu presupuse infracţiuni comise la referendum

ro

16 Aug, 2012 13:10 1499 Marime text

 

Fostul ministru al Apararii, Teodor Atanasiu, si Samson Dobritoiu - fiul actualului ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu, sunt anchetati de DNA Cluj in legatura cu presupuse infractiuni comise la referendum, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare.

 

Fiul lui Dobritoiu a primit citatia ieri, 15 august. Tot in cursul zilei de ieri ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, a fost la Palatul Cotroceni, unde a discutat cu Crin Antonescu. In cursul serii de ieri, Antonescu a facut acuzatii dure la adresa procurorilor, comparind anchetele acestora cu colectivizarile fortate.

 

UPDATE 12.58: Romania TV arata ca Samson Dobritoiu si Teodor Atanasiu ar fi folosit bani negri in campania electorala si ar fi recurs la persoane din lumea interlopa pentru a aduce cat mai multi oameni la vot la referendumul din 29 iulie.

Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13032372-surse-fostul-ministru-apararii-theodor-athanasiu-fiul-actualului-ministru-apararii-corneliu-dobritoiu-sunt-anchetati-dna-cluj-legatura-presupuse-infractiuni-comise-referendum.htm

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii