Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sechestratorii de la ferma, trimisi in instanta cu propunere de arestare preventiva

ro

10 Mar, 2010 19:29 1656 Marime text

Cei cinci suspecţi reţinuţi ieri de poliţiştii constănţeni, în timpul unei percheziţii la o fermă agricolă din afara comunei Mihail Kogălniceanu, unde au fost găsiţi 14 îngrijitori de animale care lucrau ilegal, au fost prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa cu propunere de arestare preventivă. Mihăiţă Caratană, Mişu Caratană, Ion Vişan, Enache Şapte, Liviu Ghiorţu sunt acuzaţi că au ţinut cu forţă la fermă mai multe persoane, obligate să presteze activităţi specifice fără a le plăti şi hrăni, şi pe care le-au agresat fizic de mai multe ori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 15 Mar, 2010 14:28 pentru Silvia:te bucuri că sunt arestaţi? ce ti-a făcut caratană de îl urăşti atât?bravo lor că au bani şi orice uşă le e deschisă sau eşti invidioasă că ei au şi tu nu.bravo pufta:)))
  • gigi 14 Mar, 2010 12:33 Astia nu sunt oameni sunt haiduci.pacat de ghiortu ca sa inhaitat cu caratana.
  • Yogo 10 Mar, 2010 17:15 Punem "PARIU" ca scapa ? da bani la judecatori si sunt liberi ??? Presa daca este corecta ,rog urmariti cazul pana la finalizare , la machidoni li se trag de cand au facut scandal in sediul de politie cu ceva timp in urma la Kogalniceanu . Si le-au facuto , orcum politia stiau ce se intanpla la Kogalniceanu si Targusor !s-au facut ca nu vede si nu stie ! DAR ! nu se mai putea tolera ilegalitatile facute de acesti BANDITI ! scandaluri , hotii , trimeteau turmele de oi si vaci pe culturile oamenilor din localitate , locuitorii faceau plangere la politie , acestea din urma taceau ! Politia intreba " aveti martori ? de unde stiti ca sunt ale lui Caratana ? " pai haideti cu mine sa vedeti ! politistul raspundea , ce vrei sa-ti pazesc eu cultura ! si uite ca nu se ajunge la nici -un rezultat .LA PUSCARIE CU EXCROCII ASTEA !
  • silvia 10 Mar, 2010 16:43 Bine le au facut ca i au arestat . Cel putin MIHAI CARATANA stiu ca e un om incult nu are nici o lege in viata si pe strazi circula cum vrea el . Fara reguli si totdeauna pus pe scandal.Face ti dreptate amaratilor care nu au ce manca si pedepsiti i pe cei ce profita de cei slabi si saraci.Dar parca il vad maine poimane pe strazi si ne rade in fata ca BANUL a INVINS DREPTATEA. Asa fac unii si se imbogatesc pe sp[inarea altora