Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociatia Suflete Deschise, din Constanța, în sprijinul aproapelui Ajutoare pentru familiile care locuiau în ferma care a ars în Murfatlar

ro

23 Feb, 2024 15:06 998 Marime text

În ziua următoare aparitiei în presă  a articolelor care prezentau cazul unor persoane caroa le-a ars imobilul în care locuiau, în 17 februarie, echipa de voluntari ai Asociației Suflete Deschise, a fos la ferma viticola din Murfatlar, acolo unde au luat foc cladirile in care vietuiau muncitorii din ferma.

Le-au oferit alimente de baza (carne, mezeluri, branzeturi, crenwursti, salam, ulei, malai, faina, orez, zahar, ceai, cartofi, cepa,telina, morcovi, pastarnac, paste fainoase, lapte,mere, banane, biscuti simpli, cornuri cu ciocolata, pufuleti, ciocolata, biscuiti cu crema, prajituri.

Duminica 18 februarie, le-au dus imbracaminte si incaltaminte.

„Acolo in conditii extrtem de grele vietuiesc, de azi pe maine,13 familii aduse din Oltenita si Calarasi, care muncesc in cadrul fermei. Au paturi puse in geamuri, cartoane celofane si alte haine vechi. Sunt treizeci de copii cu varste cuprinse intre 1-17 ani, care nu merg la scoala. Se multumesc ca au un adapost deasupra capului. 


Maine vom merge din nou cu alimente si alte bunuri”, ne-au transmis reprezentanții Asociației Suflete Deschise. 



Citește și

Știri din Constanța O casă, cuprinsă de flăcări la Murfatlar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii