Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O fermă de creștere și abatorizare prepelițe, deținută de Ferma Buna SRL din Constanța, scoasă la licitație. Bunul a fost evaluat la peste 5 miloane de lei (DOCUMENT)

ro

01 Mar, 2024 17:00 826 Marime text
  • Pe data de 11.03.2024, ora 09:00 executorul judecătoresc Sarkis Ionică va organiza o licitație pentru valorificarea imobilului, ce reprezintă fermă de creștere și abatorizare prepelițe, cu toate echipamentele necesare.
  • Fermă de creștere și abatorizare prepelițe este situată în comuna Corbu și a fost evaluată la prețul de 5.205.900 lei.
 
Executorul judecătoresc Sarkis Ionică anunță că pe data de 11.03.2024, ora 09:00 va organiza o licitație pentru valorificarea imobilului situat în extravilanul comunei Corbu -907085, parcela A181/6, LOT 1, tarla 38, județul Constanța. Licitația se va desfășura în municipiul Constanța, strada Jupiter. nr. 19, et. 1.
 
Bunul este compus din teren în suprafață de 4.000 mp, conform actelor de proprietate, imobil înscris în cartea funciară nr. 108583, a localități Corbu, identificat cu nr. cadastral 108583, precum și construcțiile amplasate pe acesta, neintabulate, ce reprezintă fermă de creștere și abatorizare prepelițe, cu toate echipamentele necesare.
 
Este vorba despre:
  • corpul C1 în suprafață construită la sol de 575.56 mp, având urmatoarele spații existente la interior: filtru sanitar, cabinet sanitar veterinar, vestiare, grupuri sanitare, dușuri, holuri, incubator, hală păsari adulte, centrală termică, zonă colectare ouă, abator,
  • corp C2 în suprafață construită la sol de 462.71 mp, având următoarele spații existente la interior: zona primire materii prime păsari, zona spălătorie cuști, zona materiale igienizate și auxiliare, spațiu abatorizare, depozite materiale refrigerate și congelate, afumatoare, matedale pentru ambalare, control calitate, cabinet sanitar veterinar, zonă expediție, centrală termică, cameră odihnă, holuri grupuri sanitare, vestiare, dușuri, spațiu colectare deșeuri, clădire furaje
  •  corp C3 în suprafață construită la sol de 55.09 mp, silozuri metalice pentru păstrarea hranei, alei carosabile în suprafață de 687.67 mp și pietonale în suprafață de 731.54 mp, precum și locuri de parcare pentru 10 autoturisme în suprafață de 130 mp, sistem de ufilități proprii pe teren, respectiv sursă proprie de apa cu puț forat și bazin stocare pentru apă curată, sistem de canalizare propriu în bazine vidanjabile, impermeabile, instalație eoliană și instalații de panouri fotovoitaice pentru producerea curentului electric și un generator dă curent, două centrale termite proprii cu combustibil echipamente și utilaje aferente procesului de producție, respectiv sisteme automatizate de colectare ouă, transportoare automatizate, ce fac legatură întră cuști și linia de colectare, sisteme de alimentare automatizată cu hrană direct din silozurile exterioare, sisteme de alimentare cu apă tip picătură, utilaje de abatorizare.
 
Imobilul este proprietatea debitorului SC Ferma Bună SRL, cu sediul în Corbu, strada Bisericii nr. 18, județul Constanța, care, împreună cu debitorii Stanoiu Victor lonut, Stanoiu Maria și  Stanoiu Dumitru datoreaza creditoarei Banca Comerciala Intesa Sanpaolo România SA suma de 1.632.622,54 lei reprezentand debit actualizat la data de 29.07.2021 si suma de 42.367,63 Lei, reprezentand cheltuieli de executare inclusiv TVA.
 
Prețul de evaluare al Imobilului este de 5.205.900 lei,  (echivalentul sumei de 1.122.810.00 euro reprezentand pretul de evaluare stabilit conform Raportului de evaluare intocmit de expert tehnic judiciar, ing. Cristina Maftei la data de 05.01.2018).
 
Cei care pretind vreun drept asupra bunului sunt somați să prezinte pretențiile la Biroul Executorutui Judecatoresc Sarkis Ionică, din municipiul Constanța, strada Jupiter. nr. 19, et. 1, judetul Constanța, înaintea licitaței.
 
De asemenea, cei care doresc să cumpere imobilul trebuie să depună până la termenul stabilit pentru vânzare, o cauțiune reprezentând 10% din prețul de începere a licitației.

 

Despre SC Ferma Bună SRL


 
Înființată în anul 2010, societate are sediul social pe strada Bisericii, Nr. 18, Corbu și se ocupă de creșterea păsărilor.
Asociat unic și administrator este Tonea Marian – Răzvan.
 
Potrivit termene.ro, în anul 2021, firma a avut o cifră de afaceri de zero lei, o pierdere de 183.608 lei și niciun angajat.  
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost foloste și informații de pe termene.ro.
 
În secțiunea Documente puteți consulta publicația de vânzare a bunului scos la licitație.
 
Citește și:
 
 
Firme Constanța: Modificări în capitalul social al Renewable Independent Support Expertise SRL

Firme Constanța: San Elimar Edu SRL are un asociat unic nou. Aurelia Obretin și Liviu Călin și-au cesionat toate părțile sociale

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii