Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se judecă "viitorul" lui Dan Voiculescu

ro

11 Nov, 2014 09:35 1611 Marime text
Dan Voiculescu va fi scos astăzi pentru prima dată din penitenciar de la condamnare. Omul de afaceri cere anularea pedepsei de 10 ani, pe care a primit-o în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).
 
Dan Voiculescu va fi dus la Curtea de Apel Bucureşti, care va analiza contestaţia în anulare depusă de acesta. Omul de afaceri invocă faptul că nu a fost judecat de un complet legal constituit.
 
Pe 15 octombrie, instanţa a admis în principiu contestaţia lui Dan Voiculescu, urmând ca judecarea pe fond să se facă azi.
 
Pe 8 august, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv la 10 ani de închisoare cu executare pe Dan Voiculescu iar Gheorghe Mencinicopschi, fost director general al ICA, a primit 8 ani de închisoare. De asemenea, Sorin Pantiş, fost director general executiv Grivco SA, a primit 7 ani de închisoare iar Corneliu Popa, fost director general al ADS, a fost condamnat la 8 ani de închisoare.
 
Curtea de Apel Bucureşti a dispus totodată confiscarea mai multor proprietăţi, terenuri şi imobile aparţinând lui Dan Voiculescu.
 
Sursa: rtv.net
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii