Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări importante la Calipso Residences SRL

ro

27 Sep, 2014 00:00 3234 Marime text
Adunarea Generală a Asociaților (AGA) societății Calipso Residence SRL a decis renunțarea la reducerea capitalului social al firmei și revocarea din funcția de administrator a lui Lilian Ștefan, cetățean român născut în republica Moldova și înlocuirea sa cu Yusret Nucetas, cetățean român domiciliat în Constanța. Hotărârile au fost publicate, ieri, în Monitorul Oficial.
 
În plus, Bascons Chișinău – filiala Constanța s-a retras din societate și și-a cesionat părțile sociale, care reprezentau 98,68% din societatea Calipso Residences, către ceilalți asociați cooptați. În urma modificărilor, capitalul social al Calipso Residences SRL subscris și vărsat în sumă de 8.595.220 de lei va fi distribuit astfel: Nicolae Madan deține o cotă parte de 54,34% din capitalul social, Arbitex Enterprises Ltd – 22,17%, Lauriston Investments Ltd – 22,17%, Entraline Investemnts Ltd – 0,66%, iar Piquant Trading Ltd – 0,66%. 
 
Calipso Residences SRL a fost înfiinţată în anul 2009 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Industrială. Activitatea principală, conform codificării CAEN a societăţii este „dezvoltarea imobiliară”.
 
Sursa foto: arhivă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii