Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:02 27 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări importante în Chimpex SA! Mihai Panait nu mai deține funcția de director general

ro

10 Jan, 2022 00:00 3180 Marime text
  • Schimbări semnificative la Chimpex SA!
  • Contractul de Management a directorului general Mihai Panait a încetat, conform aprobării CA
  • Se aprobă numirea unui nou director general interimar al Societăţii, în numele lui Mihai-Daniel Aniţei
 
 
Membrii Consiliului de Administraţie al CHIMPEX - S.A., cu sediul social în municipiul Constanţa, Incinta Port Dana 54, judeţul Constanţa, reuniţi în cadrul şedinţei CA, au decis să adopte o nouă hotărâre, care a fost publicată la începutul acestui an în Monitorul Oficial al României.
 
Prezenta hotărâre a fost adoptată prin votul favorabil exprimat de toţi cei 3 membri CA, după cum urmează: Dujardin William Yves Marie, cetăţean francez, membru şi preşedinte al CA; Anitei Mihai-Daniel, cetăţean român, membru al CA, şi Bogaert Laurent Marie P., cetăţean belgian, membru al CA.
 
Preşedintele şedinţei a fost William Dujardin, în calitate de Preşedinte al CA. Secretarul de şedinţa desemnat a fost Mihai-Daniel Anitei.
 
S-a ținut cont de notificarea din data de 07.12.2021 de denunţare unilaterală („Notificarea de Denunţare“) de către Societate a contractului de management încheiat la 19.11.2020 între Societate şi Mihai Panait în calitate de director general al Societăţii, aşa cum acesta a fost modificat până la data prezentei („Contractul de Management“).
 
CA a adoptat următoarele hotărâri:
  • Aprobarea modificării în managementul Societăţii. CA aprobă încetarea Contractului de Management şi a mandatului de director general al persoanei identificate mai jos, ca urmare a denunţării unilaterale a Contractului de Management, în conformitate cu condiţiile menţionate în Notificarea de Denunţare: „Mihai PANAIT, cetăţean român, (...)”.
 
  • Încetarea Contractului de Management şi a mandatului sus-menţionat are loc la data de 07.06.2022.
 
  • Fără a aduce atingere celor de mai sus, începând cu 07.12.2021 şi până la data încetării Contractului de Management şi a mandatului, se aplică perioada de preaviz, perioada în care încetează cu efect imediat, de la data prezentei, responsabilităţile şi puterile de reprezentare ale lui Mihai Panait în calitate de director general.
 
 
  • Se aprobă numirea unui nou director general interimar al Societăţii, pentru un mandat care începe la data de 07.12.2021, şi care urmează să expire la data de 30.06.2022, respectiv Mihai-Daniel Aniţei
 
A doua hotărâre face referire la aprobarea încheierii contractului de management.
 
„Se aprobă încheierea unui contract de management între Societate şi noul director general interimar şi totodată se împuterniceşte cu puteri depline dl (William Dujardin sau Laureat Bogaert) pentru negocierea şi semnarea contractului de management, precum şi pentru îndeplinirea oricărei formalităţi necesare pentru punerea în aplicare a acestuia, acţionând în numele şi pe seama Societăţii”, se arată în decizia societății Chimpex.
 

Totodată, se împuterniceşte cu puteri depline SCP „Popovici Nițu Stoica & Asociații“, cu sediul în Bucureşti, prin oricare dintre avocaţii săi, pentru ca aceştia, împreună sau în mod individual, în numele şi pe seama Societăţii şi a CA, să întreprindă orice acte necesare pentru înregistrarea prezentei hotărâri, fără a se limita la următoarele:
(a) să reprezinte Societatea şi CA în faţa oricăror persoane fizice sau juridice, autorităţi publice/entităţi publice sau private, spre exemplu, dar fără a se limita la Registrul Comerţului, autorităţile fiscale, notari publici, în vederea îndeplinirii tuturor formalităţilor legale pentru înregistrarea prezentei hotărâri;
(b) să întocmească, să semneze, să modifice, să depună, să primească toate declaraţiile, cererile şi documentele necesare pentru punerea în aplicare a prezentelor hotărâri şi să realizeze orice formalităţi conexe în acest scop.
Prezenta procură este valabilă de la momentul semnării ei de către mandant până la îndeplinirea prezentei hotărâri şi poate fi revocată în scris oricând.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Chimpex, unul dintre cei mai importanți operatori din Portul Constanța, a împlinit 50 de ani
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii