Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Mihail Rican s-a retras din Black Sea Offshore Services SRL! Iată cine este noul asociat unic al companiei

ro

23 Jan, 2024 17:00 1011 Marime text
 
 
  • Dan Mihail Rican s-a retras din Black Sea Offshore Services SRL!
  • Rican și-a cesionat părțile sociale către Gabriel Lucian Bălan, celălalt asociat al companiei, acesta devenind asociat unic.
  • Pe lângă aceste schimbări, conducerea Black Sea Offshore Services SRL a aprobat extinderea obiectului de activitate cu următoarele activităţi: acvacultura marină, acvacultura în ape dulci, prelucrarea şi conservarea peştelui, crustaceelor şi moluştelor, construcţia de nave şi structuri plutitoare, alte activităţi sportive, cercetare-dezvoltare în biotehnologie și producţia de energie electrică.
 
 
Schimbări importante în societatea comercială Black Sea Offshore Services SRL, cu sediul în Constanţa, incinta Port Constanţa, zona Siloz Dana 17, judeţul Constanţa! Potrivit Monitorului Oficial al României, Dan Mihail Rican – asociat în Black Sea Offshore Services SRL, cu 10 %, și-a cesionat părțile sociale către Gabriel Lucian Bălan, celălalt asociat al companiei, care deținea 90 % din capitalul social.
 
În urma cesionării părţilor sociale, capitalul social va fi deţinut în integralitate de către asociatul unic Gabriel Lucian Bălan.
 
Totodată, noul asociat unic al Black Sea Offshore Services SRL, respectiv Gabriel Lucian Bălan, a fost numit în calitate de administrator al firmei, pentru o perioadă de 10 ani.
 
Pe lângă aceste schimbări, conducerea Black Sea Offshore Services SRL a aprobat extinderea obiectului de activitate cu următoarele activităţi: acvacultura marină, acvacultura în ape dulci, prelucrarea şi conservarea peştelui, crustaceelor şi moluştelor, construcţia de nave şi structuri plutitoare, alte activităţi sportive, cercetare-dezvoltare în biotehnologie și producţia de energie electrică.
 
Modificările au fost publicate în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a cu numărul 275 din data de 19 ianuarie 2024.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 23 ianuarie 2024, SC Black Sea Offshore Services SRL a fost fondată în aprilie 2016, se ocupă de transporturi maritime și costiere de pasageri, iar asociat unic și administrator este, după arătam și mai sus, Bălan Gabriel Lucian.
 
Acesta mai apare, potrivit Termene.ro, în societățile Sea Life SRL și în Shark SRL.
 
Despre Sea Life SRL
 
Potrivit Termene.ro, Sea Life SRL se ocupă de activități ale agențiilor de publicitate și are sediul social pe strada Soveja, din municipiul Constanța.
 
Asociații sunt Bălan Gabriel Lucian, cu 40 %, Bocai Mihai Cristian și Gorpin Petrescu Adrian, fiecare deținând câte 30 %.
 
Ca administrator apare Bocai Mihai Cristian.
 
Bocai Mihai Cristian apare, conform Termene.ro, în Techinfluence SRL, W3 Marketing Technology SRL, Dedic World SRL și în Vab Capital SRL. Gorpin-Petrescu Adrian apare în Funky Travel SRL și în Funky Media SRL.
 
Pentru anul 2022, Sea Life SRL a declarat o pierdere netă de 14.854 de lei.
 
Despre Shark SRL 
 
Potrivit Termene.ro, societatea comercială Shark SRL a fost fondată în mai 1997, se ocupă de servicii anexe transportului pe apă, are sediul în portul Constanța, și este controlată de asociații Bălan Gabriel Lucian, cu 75 %, și Rican Dan-Mihail, cu 25 %.
 
Ca administrator apare Bălan Gabriel Lucian.
 
Rican Dan-Mihail mai apare în Bright Solutions SRL.
 
În trecut, Shark SRL a prestat servicii de scufundare legate de puturile submarine pentru OMV Petrom SA dar și servicii de poziționare a echipamentelor de foraj pentru Exxonmobil Exploration and Production Romania Limited Nassau (Bahamas) - Sucursala București.
 
Pentru anul 2022, cu aproape 30 de angajați, Shark SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 10.859.374 de lei, dar și un profit net de 2.185.720 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și 
 
Sportivii de la CS Paddling Constanța, medaliați cu bronz la Campionatul Mondial de juniori din Thailanda, deschid, în prima zi a anului, sezonul competițional
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii