Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Schimbări importante în cadrul societății Matei Exim SRL Topraisar. Cine a fost cooptat în societate

ro

25 Sep, 2023 20:24 918 Marime text
Mai multe schimbări au fost votate de asociații societății Matei Exim SRL Constanța. Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, Martinica Matei și Gabriel, în calitate de asociați, fiecare cu câte 50% au decis ca durata societăţii să fie nedeterminată.

De asemenea au fost acualizate datele asociatului/ administratorului Matei Martinica

Asociații au mai decis cesionarea (la valoarea nominală) a unui număr de 2 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 20 lei, deţinute de asociatul MATEI MARTINICA, şi cesionarea (la valoarea nominală) a unui număr de 2 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 20 lei, deţinute de asociatul MATEI GABRIEL către MOGA ANDREEA- GABRIELA, care devine astfel nou asociat.

În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 200 lei, din care: 200 lei, aport în numerar, fiind împărţit într-un număr de 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi deţinut de către asociaţi astfel:
a. MATEI MARTINICA deţine un număr de 8 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 80 lei, reprezentând 40% din capitalul social subscris şi vărsat, participare la profit 40% şi participare la pierderi 40%;
b. MATEI GABRIEL deţine un număr de 8 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 80 lei, reprezentând 40% din capitalul social subscris şi vărsat, participare la profit 40% şi participare la pierderi 40%;
c. MOGA ANDREEA-GABRIELA deţine un număr de 4 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 40 lei, reprezentând 20% din capitalul social subscris şi vărsat, participare la profit 20% şi participare la pierderi 20%.

Mandatul administratorilor MATEI MARTINICA şi MATEI GABRIEL va fi pe o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline de reprezentare şi administrare și a fost numită și Andreea Gabriela Moga în funcția de administrator pe o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline de reprezentare şi administrare, începând cu data prezentei hotărâri.

De asemenea s-a decis desfiinţarea punctului de lucru situat în loc. Năvodari, oraşul Năvodari, Prelungirea D13 nr. 6D judeţul Constanţa
 
Despre SC Matei Exim SRL
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 25 septembrie 2023, societatea a fost înființată în anul 1995. Pentru anul 2022 societatea a raportat cifră de afaceri de 2.959.319 lei, pierdere de 111.353 lei și 11 angajați.

Asociați și administrator sunt Gabriel Matei (40%), Martinica Matei (40%) și Andreea Gabriela Moga (20%).
 
Gabriel Matei mai figurează ca asociat 20% și administrator la MXA Solidagro SRL Topraisar și administrator la Topraisar Cooperativa Agricolă, iar Gabriela Andreea Moga figurează asociat 80% și administrator la MXA Solidagro SRL Topraisar și reprezentant asociat persoană juridică la la Topraisar Cooperativa Agricolă.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Un cetățean turc a deschis o firmă la Constanța. Cu ce se ocupă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii