Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal într-o locuință din Constanța. O tânără a cerut disperată ajutorul polițiștilor. Ce măsuri au aplicat oamenii legii

ro

22 Jun, 2019 12:51 1386 Marime text
Poliţiştii Secției 4 Constanța au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat suspectat că și-a agresta soția și una dintre fiice. 

Potrivit IPJ Constanța, la  data de 22 iunie a.c., în jurul orei 03.30, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 18 ani, din Constanța, despre producerea unui conflict la domiciliul său.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, tatăl tinerei în cauză, și-ar fi agresat fizic soția, de 45 de ani, precum și cealaltă fiică, de 19 ani.

„În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că Judecătoria Constanța emisese pe numele bărbatului în cauză un ordin de protecție în luna decembrie 2018 (valabil pe o perioadă de 6 luni).
Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, obligându-l pe bărbat să păstreze o distanță de minimum 200 de metri față de fiicele sale, întocmind în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea hotărârii judecătorești. De asemenea, bărbatul a fost evacuat din locuință” - au mai transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii