Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie a sărit dintr-o mașină în mers ca să scape de bătăile soțului. Suspectul a fost reținut

ro

21 Oct, 2023 17:25 835 Marime text
Polițiști în acțiune. Foto: IPJ Bistrița NăsăudLa data de 19 octombrie, a.c., polițiștii din comuna Bălăbănești, județul Galați, au fost sesizati de o femeie, din comună, despre faptul că sotul ei ar fi venit la domiciliul mamei sale, din satul Ciureștii noi. 

Potrivit IPJ Galați, femeia ar fi urcat în autoturismul soțului pentru a discuta cu acesta, însă, între cei doi ar fi izbucnit un conflict, ulterior, soțul lovind-o de mai multe ori. 

„Femeia l-ar fi rugat pe bărbat să oprească autoturismul, dar acesta ar fi refuzat, astfel că femeia ar fi deschis portiera dreapta față si ar fi sărit din mers.

Bărbatul ar fi oprit autoturismul, ar fi mers după soția sa, pe care ar fi condus-o cu forța la mașină.

Ulterior, după o perioadă de timp, bărbatul ar fi lăsat-o pe aceasta la domiciului mamei sale.

În urma cercetarilor efectuate a reieșit că, anterior, bărbatul ar mai fi amenințat-o pe soția sa, fapt ce i-ar fi creat acesteia o stare de temere“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Galați.


Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, violență în familie și lipsire de libertate. 

În cauză a fost emis și un ordin de protecție provizoriu.

La data de 20 octombrie 2023, bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, iar, în cursul zilei de astăzi, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Târgu Bujor,  în vederea dispunerii de măsuri legale.

Citește și: 

Agresată fizic de concubin. Cazul unei femei care s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii