Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agresiune și încălcare a ordinului de protecție în Buzău. Fosta concubină a apelat la poliție

ro

08 Nov, 2023 15:03 804 Marime text
Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție, la Buzău! 

Potrivit IPJ Buzău, la data de 7 noiembrie a.c., polițiștii de proximitate au luat măsura reținerii unui bărbat de 33 de ani, din Buzău, care a încălcat obligațiile ordinului de protecție emis pe numele său.

Fapta a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, în data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 10:50, de către fosta concubină a bărbatului, o femeie de 42 de ani, din Buzău.


Apelanta a sesizat că, în timp ce se afla într-un parc din municipiul Buzău, s-a întâlnit cu fostul concubin, care s-ar fi îndreptat către ea şi ar fi manifestat un comportament agresiv. Atitudinea fostului concubin i-a generat o stare de temere, determinând-o să apeleze poliţia. Bărbatul a plecat imediat din zona respectivă, fiind dat în consemn întregului dispozitiv de ordine publică, pentru depistarea acestuia şi luarea măsurilor legale ce se impun..

Din verificări, poliţiştii au constatat că instanţa a emis pe numele buzoianului, în data de 6 septembrie a.c., ordin de protecţie prin care îi era interzis să se apropie de fosta concubină la o distanţa mai mică de 100 de metri, mai punctează sursa citată. 

Bărbatul a fost depistat de către polițiști, iar în urma materialului probator administrat, față de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.


Citește și:

Bărbatul în proces de divorț, acuzat de distrugere. Cu ce amendă s-a ales
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii