Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeia agresată de fostul concubin, în ciuda ordinului de protecție. Anunțul Poliției

ro

17 Oct, 2023 21:22 1035 Marime text
foto: Unsplash Reținut pentru nerespectarea ordinului de protecţie și lovirea sau alte violențe! 

Potrivti IPJ Buzău, ieri, 16 octombrie a.c., în urma materialului probator administrat, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipului Râmnicu Sărat au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un localnic în vârstă de 50 de ani pentru nerespectarea ordinului de protecţie și lovirea sau alte violențe.

În cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 20.30, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie de 30 de ani, din Râmnicu Sărat cu privire la faptul că fostul concubin a încălcat ordinul de protecţie emis de instanţă şi a agresat-o.

Din cercetări a reieşit că, în timp ce partea vătămată se deplasa pe o stradă din localitatea de domiciliu, bărbatul ar fi abordat-o şi, în urma discuţiilor, ar fi lovit-o.

La momentul săvârşirii agresiunii, bărbatul se afla deja sub incidenţa prevederilor unui ordin de protecţie, emis de Judecătoria Râmnicu Sărat la sfârşitul lunii septembrie, pentru o perioadă de 6 luni, a mai punctat sursa citată. 


Poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de bărbat şi, în cursul acestei zile, urmează a fi prezentat parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.


Citește și:

Agresată fizic de concubin. Cazul unei femei care s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii