Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Caz șocant la Lumina! Un tânăr, supărat că s-a despărțit de iubită, a dat foc unui gard

ro

07 Feb, 2024 14:59 754 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 5 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr ar fi incendiat gardul unui imobil.
 
La data de 5 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr ar fi incendiat gardul unui imobil, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 23 de ani, ar fi provocat incendierea unui gard ce împrejmuiește locuința unei femei, de 22 de ani, din comuna Lumina.
 
În vederea asigurării securității imediate a victimei, în cauză a fost emis ordin de protecție provizoriu, concomitent fiind montată o brățară electronică de supraveghere.
 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare, a încheiat sursa citată. 

Surse apropiate anchetatorilor arată că cei doi erau soț și soție, dar din cauza unui conflict, aceștia s-au despărțit, tânărul vrând să se împace cu aceasta.


Citește și:
În județul Constanța: Intervențiile poliției, în ultimele 24 de ore
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii