Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Dosar penal pentru încălcarea ordinului de protecție

ro

10 Mar, 2024 14:49 620 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
 
  • La data de 9 martie 2024, în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au fost sesizați de o femeie, de 74 de ani, cu privire la faptul că fiul său ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu.
 
La data de 9 martie 2024, în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au fost sesizați de o femeie, de 74 de ani, cu privire la faptul că fiul său ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu, transmite un comunicat de presă din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiul femeii fiind identificat în scara blocului în care aceasta locuiește.
 
Astfel, băbatul ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu, emis, de polițiști, pe perioada 9 - 14 martie 2024, acesta fiind evacuat din locuința respectivă.
 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Razie a polițiștilor în județul Tulcea. S-au aplicat peste 70 de sancțiuni și au fost reținute permise
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii