Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat reținut într-un caz de încălcare a ordinului de protecție. Fiul găsit la domiciliul mamei

ro

29 Dec, 2023 14:29 592 Marime text
 

Ieri, 28 decembrie a.c., în urma materialului probator administrat, poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Smeeni au reținut un bărbat de 46 de ani, din Scutelnici, pentru nerespectarea ordinului de protecție emis de instanţă.

Faţă de acesta, în data de 27 decembrie a.c., instanţa a emis ordin de protecţie pentru o perioadă de un an. Documentul instituia obligaţia de a păstra o distanţă minimă de 100 de metri faţă de victimă şi faţă de locuinţa acesteia, totodată fiindu-i interzis orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu victima, transmite IPJ Buzău. 

În contextul verificărilor specifice, conform competenţelor, cu privire la respectarea obligaţiilor dispuse prin ordinul de protecţie, polițiștii l-au depistat pe bărbat la locuinţa mamei sale, contrar celor dispuse de instanţă.

Pe bază de ordonanță, polițiștii l-au reținut pentru o perioadă de 24 ore. Astăzi, 29 decembrie, urmează să fie prezentat unității de parchet pentru a dispune cu privire la măsura preventivă, a mai punctat sursa citată. 



Citește și:

Scandal într-o familie! Polițiștii iau măsuri drastice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii