Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:15 27 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC RAJA SA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

ro

03 Jul, 2015 12:55 965 Marime text
În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben de precipitații sub formă de ploaie, cu cantități de apă ce vor depăşi 25 l/mp şi local se vor cumula peste 50 - 70 l/mp, dar și  intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de peste 65 km/h, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul SC RAJA SA se activează Comandamentul pentru situaţii de urgenţă. Comandamentul va fi activ începând de astăzi, 03 iulie 2015, ora 20.00 și până mâine, 04 iulie 2015, ora 20.00. Pentru intervenția rapidă, la nivelul comandamentului vor fi constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare, echipe ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă.

SC RAJA SA asigură toţi abonaţii societăţii că echipele de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare și care nu țin de operativitatea echipelor SC RAJA SA sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, toţi abonaţii sunt rugați să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, se face apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii