Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se anunță vreme rea! RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

ro

24 Nov, 2023 13:43 2172 Marime text




 
  • Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționări de tip cod galben și portocaliu pentru regiunile sudice și sud-estice, ce se vor manifesta prin precipitații însemnate cantitativ, putându-se acumula  pe arii restrânse peste 40...50 l/mp, intensificări ale vântului, cu rafale de 75...85 km/h, și viscol.
 
Prin urmare, RAJA SA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență la nivelul întregii societăți, de astăzi – 24 noiembrie 2023, ora 16.00, până luni – 27 noiembrie 2023, ora 08.00.
 

„În întreaga arie de operare, zeci de echipe de intervenție, dotate cu autospeciale tip womă, vidanje, motopompe de mare putere și autoutilitare, au fost pregătite pentru a acționa cu promptitudine în rezolvarea situațiilor specifice care pot apărea în funcționarea sistemelor operate la nivelul localităților deservite. La nivelul municipiului Constanța sunt pregătite să intervină 12 formații de lucru alături de altele 9 constituite pentru a acționa în restul județului în toată această perioadă.”, precizează RAJA Constanța.


Totodată, consumatorii care înregistrează deficiențe la nivelul sistemului de distribuție apă potabilă sau de canalizare, pot sesiza avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241.924,  tasta 3, pentru remedierea acestora într-un timp cât mai scurt,  mai adaugă sursa.

În funcție de informațiile primite pe parcurs de la Administrația Națională de Meteorologie, activitatea comandamentului se poate prelungi.
 
Citește și
Apă oprită pe strada Unirii din cauza unei avarii. Iată care sunt consumatorii afectați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii