Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazare despre dosarul retrocedarilor ilegale „Eu nu voi fi condamnat“

ro

03 Feb, 2010 16:45 2342 Marime text

maz_des.jpgDupă ce a petrecut mai puţin de 20 de minute în sala de judecată la cel de-al 12-lea termen în cazul dosarului privind retrocedările ilegale din municipiul Constanţa, Mamaia plajă şi faleză, primarul Radu Mazăre a ieşit suspect de bucuros din sală declarând că dosarul a primit un nou termen.Motivul: avocatul unuia dintre inculpaţi, Aurel Andrei, nu s-a putut prezenta, fiind la Tribunalul Giurgiu, într-un alt proces.

De altfel, la începutul şedinţei Radu Mazăre a declarat că la termenul de judecată de astăzi se aşteaptă la continuarea anchetei „în mod clasic, în România".

După cum a lăsat de înţeles este posibil ca acest dosar să nu se definitiveze niciodată dat fiind faptul că este foarte greu ca să-i aduni de fiecare dată pe toţi inculpaţii din dosar laolaltă.

Durata îndelungată a procesului este explicată de Mazăre prin lipsa evaluărilor la dosar în momentul în care acesta a ajuns în instanţă, iar, odată ajuns aici, procurorii au acuzat vreo 70 de oameni de complicitate. „E greu când acuzi 70 de oameni, că odată se îmbolnăveşte unul, a doua oară moare altul şi uite aşa, apoi trebuie să fie o expertiză pentru nu ştiu ce", a adăugat Radu Mazăre.

Înainte de începerea şedinţei, Mazăre a declarat că acuzaţiile de retrocedare ilegală de terenuri nu au niciun fundament. Primarul Constanţei a acuzat lipsa unei evaluări din dosarul său şi a explicat că, potrivit acuzaţiei procurorilor, evaluatorul care nu este un angajat al Primăriei a subevaluat terenurile respective.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ene 03 Feb, 2010 22:39 chiar nu poate fi condamnat circarul asta la cat a furat? e frustrant
  • OLGA 03 Feb, 2010 14:49 PACAT CA SE AMANA SA SE IA DE MANA CU BASE CA PT AMANDOI SE AMANA PROCESELE (UNUL ARE DEJA ESTE PRESEDINTE SI 5 ANI PAUZA )ORICUM UNUL FLOTA ALTUL MII DE HECTARE SI BECULETE , UNUL ARMAMENT SI CASE NATIONALIZATE ALTUL CASE NATIONALIZATE SI TERENURI HOTUL STRIGA HOTII UNUL LA ALTUL .