Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:44 19 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pensiile constănţenilor vor fi achitate până pe 22 decembrie

ro

08 Dec, 2017 13:30 1286 Marime text
Având în vedere apropiatele Sărbători de iarnă, din dorința de a veni în sprijinul beneficiarilor sistemului public de pensii, Casa Națională de Pensii Publice și C.N. Poșta Română S.A. și-au manifestat disponibilitatea de a achita drepturile bănești în avans, după cum urmează:
drepturile de pensie din sistemul public precum și alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special se vor achita la domiciliul beneficiarilor în perioada 12 – 22 decembrie.
• drepturile restante de pensii și indemnizații se vor achita în întervalul 19 - 22 decembrie.
• drepturile veteranilor de război se vor achita în perioada 12 - 22 decembrie la domiciliul acestora.

În cazul tuturor beneficiarilor care au fost avizați la domiciliu (persoane care nu au fost găsite acasă) plata se face până la data de 28 decembrie, la ghișeele oficiilor poștale.
Referitor la drepturile achitate prin intermediul băncilor cu care Casa Naţională de Pensii Publice are încheiate convenţii, acestea vor fi încasate de la aceeaşi dată, respectiv 14 decembrie 2017.
Pe raza judetului Constanța există 151.529 de persoane care beneficiază de drepturi de pensie sau indemnizații de legi speciale care vor încasa drepturile bănești conform celor precizate mai sus.
De menționat este că pe cardurile de pensii, mai multe bănci virează încă de vineri, 8 decembrie drepturile pentru veteranii de război, urmând ca celelalte drepturi să intre începând de pe data de 11 decembrie în bănci.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii