Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pelerin, din Murfatlar, turmentat şi jefuit la pelerinajul Sfintei Parascheva din Iaşi

ro

16 Oct, 2012 11:21 927 Marime text

Un pelerin constănţean, de 60 de ani, şi-a dat seama că a rămas singur în Iaşi, fără a şti pe ce drum să o apuce. În cursul zilei de duminică, bărbatul a solicitat îngrijiri medicale de urgenţă, după ce s-a încălzit cu alcool din belşug. Medicii au fost nevoiti să-l reţină în spital, la puţin timp dupa evaluare, bărbatul adormind pe un pat. Acesta s-a dezmeticit în jurul orei 06.00 şi în stare de mahmureala a realizat că pierduse autocarul cu care s-a deplasat până la Iaşi, pentru a ajunge la moaştele Cuvioasei Parascheva.

Venise cu grupul 

Din spusele bărbatului, acesta a venit la Iaşi cu un grup organizat din localitatea Murfatlar, iar pentru plecare a fost stabilită ora 02.00. Beţia pelerinului l-a costat destul de mult, având în vedere că dimineaţa s-a trezit fără bani în buzunare şi fără bagaje. "La Unitatea de Primire Urgenţe a fost adus un bărbat de 60 de ani, într-o stare avansată de ebrietate. A doua zi dimineaţa, bărbatul s-a arătat revoltat că nu a fost trezit să prindă autocarul de Constanţa.

L-am direcţionat către Mitropolie, pentru a găsi o soluţie de a face rost de bani şi să-şi plăteasca un bilet de tren" a precizat conf. dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iaşi. 

Sursa: bzi.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii