Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Obiectivele turistice din Bucovina, prezentate într-o manieră inedită la Constanţa

ro

18 Apr, 2014 12:33 1831 Marime text
Oferta turistică a judeţului Suceava va fi făcută cunoscută într-un mod original la Constanţa. Consiliul Judeţean Suceava intenţionează să încheie un parteneriat cu primăria Constanţa în vederea organizării în oraşul nostru a Târgului de Turism al Bucovinei. Potrivit monitorulsv.ro, Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a spus că organizarea acestui târg în Constanța este o provocare, intenţia administraţiei judeţene fiind de a promova oferta turistică a judeţului Suceava într-un mod inedit.
„În Constanţa vin turişti din toată România şi e o formulă în care poţi promova mai bine un concept despre o regiune sau un judeţ. Ne-am gândit foarte mult şi ne-am decis la o formulă mai puţin clasică de promovare, dar aceasta va trebui agreată şi de primăria Constanţei. Nu vom fi prezenţi la Constanţa cu un tip de promovare clasică a turismului, cu standuri şi elemente statice, ci vom încerca ceva inedit”, a spus Nechifor, citat de publicaţia Monitorul de Suceava.
De asemenea, el a arătat că intenţia Consiliului Judeţean Suceava este de a arăta turiştilor veniţi pe litoralul românesc al Mării Negre Bucovina aşa cum este ea în realitate, cum s-a dezvoltat şi care sunt planurile pentru viitor, totul cu scopul de a atrage în judeţul Suceava un număr cât mai mare de turişti din întreaga ţară. În acelaşi timp, directorul Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică, Dănuţ Burgheaua a precizat că intenţia CJ Suceava este de a organiza acest târg la Constanţa în cursul lunii iulie 2014.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii