Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Acționarii Muntenia Estival 2002 SA, societate condusă de Angelo, fiul lui Cristi Borcea, se reunesc în AGOA. Pe ordinea de zi, și repartizarea profitului din 2023

ro

20 Apr, 2024 16:26 642 Marime text
  • Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societății Muntenia Estival 2002 SA a fost convocată pentru data de 23.05.2024, ora 13.00, la sediul societăţii din municipiul Mangalia, Olimp, Complex Muntenia. Pe ordinea de zi se află și prezentarea, dezbaterea şi aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2024.

Mihai-Angelo Borcea, în calitate de administrator unic al societăţii Muntenia Estival 2002 SA, cu sediul social în Complex Muntenia -I3, convoc Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, pentru data de 23.05.2024, ora 13.00, la sediul societăţii din judeţul Constanţa, municipiul Mangalia, Olimp, Complex Muntenia.

În cazul în care nu sunt întrunite condiţiile pentru desfăşurarea şedinţei sau pentru adoptarea în mod valabil a hotărârilor, prin prezenta se convoacă o nouă Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor pentru data de 24.05.2024, ora 13.00, la sediul social al Muntenia Estival 2002 SA, având aceeaşi ordine de zi.


Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe puncte:


1. Prezentarea, dezbaterea şi aprobarea situaţiilor financiare ale exerciţiului financiar 2023, pe baza rapoartelor întocmite de administratorul unic şi de auditorul M & E Mert SRL, descărcarea administratorului unic de gestiunea exerciţiului financiar 2023.
2. Repartizarea profitului obţinut în anul 2023.
3. Prezentarea, dezbaterea şi aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2024.
4. Împuternicirea administratorului unic, Borcea Mihai-Angelo, pentru a semna orice documente necesare pentru ducerea la îndeplinire a hotărârii AGOA şi pentru a îndeplini toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acţionarilor, inclusiv formalităţile de publicare şi înregistrare a acestora la Registrul Comerţului.
5. Diverse.


La Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor sunt îndreptăţiţi să participe şi să voteze toţi acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor la data de referinţă 16.05.2024. Accesul acţionarilor persoane fizice îndreptăţiţi să participe la Adunarea Generală Ordinară este permis prin simpla probă a identităţii acestora, făcută cu actul de identitate, iar în cazul acţionarilor persoane juridice sau acţionarilor persoane fizice reprezentate, cu împuternicirea/procura dată persoanei fizice care le reprezintă.


Fiecare acţionar înregistrat la data de referinţă menţionată mai sus are dreptul de a desemna, în limitele legii, o altă persoană în calitate de reprezentant pentru a participa şi vota în numele său în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor. Pentru a putea fi desemnat ca reprezentant, respectiva persoană trebuie să aibă capacitate deplină de exerciţiu.


Convocarea adunării a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1907 din data de 17 aprilie 2024.Despre Muntenia Estival 2002 SA


Potrivit platformei termene.ro, societatea a fost înființată la data de 7 iunie 2002. Firma are sediul pe Strada Complex Muntenia-I3, Bloc Complex, OLIMP, Județ Constanța.

Muntenia Estival 2002 are ca obiect de activitate hoteluri și alte facilități de cazare similare.

Situația financiară pentru anul 2022 se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 7.184.207 lei, un profit de 1.038.067 lei și 29 de angajați.

Acționari sunt M&A Turism Litoral SRL, cu 82,614% din capitalul social, Borcea Mihai-Angelo, cu 11,035% din capitalul social, Acționari Persoane Fizice, cu 5,92% din capitalul social și Acționari Persoane Juridice, cu 0,43% din capitalul social.
Administrator este Borcea Mihai-Angelo.

Precizăm că Angelo Borcea, în vârstă de 20 de ani, e băiatul cel mic al omului de afaceri Cristi Borcea.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Firme Constanța: Acționarii firmei conduse de Mihaela Borcea pe litoral, se reunesc în AGEA! Iată ce vor discuta

Investitorul CN APM Constanța a solicitat evaluarea impactului asupra mediului: Dezbatere publică la APM Constanța pentru proiectul privind realizarea unui cheu în Portul Midia

Construită în perioada interbelică: Fosta Franzelărie Automată de Lux din Constanța se vinde. Proprietarii cer aproape jumătate de milion de euro - VIDEO

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii